ONLINE MARKETING

Vi hjælper med online marketing fra A – Z. Vi analyserer, lægger en plan og fører opgaverne til dørs. Du får din egen marketing-nurd, der sætter sig godt ind i din virksomhed og holder alle trådene samlet. Prisen afhænger af, hvor mange timer du har behov for. Sammen finder vi ud af hvilken pakke, der passer bedst til din virksomhed.

Kontakt os på 21 77 87 88 eller ak@nurd.dk hvis dit behov ikke passer til de tre viste pakker herunder – så skræddersyr vi en ny pakke til dig.

Du kontakter os på 21 77 87 88, og vi tager en snak om din virksomhed, mål m.m. Med udgangspunkt i det udarbejder vi en handlingsplan med nogle mål, som vi arbejder ud fra.

Vi regner pr. påbegyndt 15 minutter. Vi kører med transparent timeforbrug, hvor du får online adgang til at følge timeforbrug og hvad timerne er brugt til.

Vi hjælper dig med at få eksekveret på din online markedsføring, hvad enten det er strategi og automation flow, tekstforfatning af nyhedsbreve, opdateringer- eller annoncering på sociale medier – og alt det, der i øvrigt skal til for, at du kan styrke din virksomheds brand og tjene penge.

Du kan altid opsige samarbejdet med 2 måneders skriftlig varsel.

Så ofte det er nødvendigt. Vi er fleksible, så hvad enten du vil have et ugentligt statusmøde ansigt til ansigt, møde over Skype – eller du foretrækker at høre fra os via e-mail, finder vi ud af det.

Når vi har fundet den pakke, der passer til din virksomhed, fakturerer vi månedsvis forud.

Så finder vi ud af det – det skal bare planlægges på forhånd, så vi kan sætte tid af til det.

KONTAKT OS HER