Loading...
Cookie- og Privatlivspolitik 2018-06-12T13:53:21+00:00

COOKIE- & PRIVATLIVSPOLITIK

Introduktion

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af det indhold, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering) og undlade videre brug af hjemmesiden.

Vi behandler dine data i overensstemmelse med EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR), markedsføringsloven og de gældende love i Danmark.

Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Hjemmesiden anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette indhold/annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer/indhold kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at hjemmesiden ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Hjemmesiden indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Funktionelle cookies
Funktionelle cookies bruges til at registrere oplysninger om dit besøg, som er relevant for funktionaliteten på sitet.

Statistik Cookies
Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå̊, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

Marketing Cookies
Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og værdifulde for den enkelte bruger.

Sikkerheds Cookies
Indsamler data med sikkerhed for øje og for forhindring af hackerangreb og anden ødelæggelse af vores hjemmeside og data.

Formålet med cookies er:

  • At optimere brugerens oplevelse af sitet
  • At optimere design
  • At generere webstatistik
  • At forhindre hackerangreb
  • At målrette markedsføring

 

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

Behandling af persondata

Vi benytter os udelukkende af almindelige persondata, som navn, firmanavn, adresse og kontaktoplysninger, som telefon og mobilnummer og e-mailadresse.

Persondata, som vi behandler, har et klart formål og omfatter ikke mere, end det der kræves for at kunne levere en ordre og persondata anvendes udelukkende internt i forretningsmæssig sammenhæng og samarbejde med kunder samt kontakt til kundeemner.

Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du vil:

  • Kontakte os via vores kontaktformularer
  • Skrive til os via e-mail
  • Skriver til os via sociale medier
  • Booke en tid i vores onlinekalender

Vores hjemmeside er tilkoblet Google Analytics, Facebook pixels og via disse tilkoblinger, indsamles der data om vores besøgende og deres færden.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Firmanavn, CVR-nummer, navn, telefonnummer, e-mail og adresse. Det vil typisk være i forbindelse med vores kontaktformularer.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som kundeemne eller kunde og derigennem være i stand til at kunne yde den bedste service og informere dig om nyheder samt almindelige forretningsmæssige samarbejdsforhold.

  • Behandling af din bestilling og levering af ordren
  • Opfyldelse af din bestilling af produkter eller ydelser i forbindelse med din ordre
  • Forbedring af vores produkter og ydelser
  • Tilpasning af vores kommunikation og markedsføring til dig for at yde den bedste kundeservice
  • Administration af din relation til os
  • Opfyldelse af lovkrav

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af Hjemmesiden, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Dem har vi Databehandleraftaler med. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: ak@nurd.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til datatilsynet: https://www.datatilsynet.dk

Udgiver
Hjemmesiden ejes og publiceres af:

Nurd
Marienbergvej 132, 1 sal
4760 Vordingborg

Tlf.: 21 77 87 88
E-mail: ak@nurd.dk
CVR nr- 21522333

Dataansvarlig er: Annemette Klæbel. E-mail: ak@nurd.dk

Sidst opdateret 25/5 2018